Detavernier Tielt

Detavernier Tielt NV, uw mazoutleverancier in Tielt en omgeving

Al sinds 1967 staat de naam Detavernier in Tielt synoniem voor een betrouwbare en verzorgde levering van mazout en andere brandstoffen. De zaak werd destijds opgericht door Koen Detaverniers vader en moeder, maar geleidelijk aan hebben Koen en zijn vrouw Mieke het roer overgenomen. Met een chauffeur als extra werknemer en met twee tankwagens slaagt het familiebedrijf erin om hun vaste klantenbestand steeds tijdig en correct te voorzien van de allerbeste diensten rond de allerbeste mazout.

Snelle levering van mazout voor Zuid-West-Vlaanderen en omgeving

Terwijl Mieke instaat voor de warme klantencontacten, zorgen Koen en hun chauffeur voor de levering van mazout. Dankzij een ruim eigen depot slaagt Detavernier er steeds in om iedereen een tijdige levering te garanderen, zelfs wie plots zonder brandstof is gevallen. Vanuit het industriepark in Tielt bedienen beide chauffeurs hun klanten in een ruime straal van dertig kilometer rond Tielt met een snelle, schone en correcte service. Zelf bevoorraden ze tijdig hun eigen depot vanuit de opslagplaatsen in Roeselare en Gent.

Detavernier levert alle courante producten, van Mazout Extra en Ultra en Adblue, petroleum B en C en diesel, tot zelfs pellets. Ook het dienstenpakket geeft blijk van hun klantvriendelijkheid. Zo zijn bijvoorbeeld kleine leveringen mogelijk, vanaf 500 liter, en als huis van vertrouwen voor alles wat mazout betreft.

Warm, menselijk en eigentijds

Mede-zaakvoerder Mieke Heytens is trots op wat ze in de voorbije jaren hebben gerealiseerd: "We staan in de streek bekend om onze snelle, correcte levering, maar ook om het warm en menselijk contact. De klant is bij ons geen nummer, en dat leidt tot jarenlange klantentrouw en tevredenheid. En natuurlijk weet de klant dat wij met ons TOTAL-aanbod steeds producten van topkwaliteit leveren."

Maar Mieke Heytens ziet nog andere redenen om gelukkig te zijn in hun familiebedrijf: "We blijven met onze tijd meegaan, met onder meer zonnepanelen in ons tankstation als voorbeeld van ons milieubewust handelen. En tegelijk vinden we veel voldoening in de tevredenheid van onze klanten. Mazout is een product dat veel kost en dat toch weer wordt opgestookt. Dat onze klanten ons toch steeds weer graag zien komen, is het ultieme bewijs dat we met onze producten en diensten het verschil kunnen maken."

Waarom Detavernier Tielt kiezen  ?

Warm klantenonthaal

Warm en menselijk contact vinden we belangrijk.

 

Snelle levering

Wij zorgen voor snelle en verzorgde levering bij al onze klanten.

 

Breed assortiment

Wij bieden u een breed assortiment van kwalitatieve producten aan.

 

Vraag een offerte